Czech Extraliga 2018/2019

1 Antwort

  1. Januar 14, 2019

    […] Den erfarne tsjekkiske GM Vlastimil Jansa (t.v.) som nylig vant senior-VM i Bled, gjorde en solid figur under helgens dobbeltrunde i den tsjekkiske Extraliga. Lørdag vant han for sin klubb Vystaviste Lysa nad Labem mot IM Tomas Studnicka (2312).Vystaviste vant 5,5-2,5 i denne kampen mot SK Zikuda Turnov. Søndag remiserte Jansa GM Milos Jirovsky med svart når Vystaviste beseiret GASCO Pardubice 4,5-3,5.Vystaviste er tabelleder etter 6.runde med 16 lagppoeng.Novoborsky og nevnte GASCO Pardubice følger nærmest med 15 lagpoeng.Fem runder gjenstår,to runder i februar og tre runder i midten av april. Spill gjennom alle partiene på ChessBomb. Der kan du også se tidstabell for de resterende rundene.Det som man kan merke seg er at den tsjekkiske liga er svært sterk med verdensklasse- spillere som Harikrishna, Matlakov, Shirov, Navara og Ponomariov for å nevne noen. Les mer hos SchachTicker. […]

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

EnglishDeutsch